Пиріг із консервованою рибою
Кількість порцій - 12
Час приготування - 1 г

Пиріг із консервованою рибою

Запропонований пиріг із консервованою рибою являє собою випічку з консервованою горбушею і зеленню на швидкому домашньому тісті з заливкою зі сметани і збитих яєць і виходить дуже смачним і ситним. Готувати такий пиріг швидко, просто і зручно, що називається: на швидку руку. Замість консервованої горбуші можна використовувати й інші рибні консерви, наприклад, сайру. Приготуйте пиріг із консервованою рибою, додайте в свою колекцію улюблених рецептів цей нескладний рецептик і, без сумніву, він буде дуже затребуваний.

Інгредієнти

  • Борошно - 350 г.
  • Сметана (10-20%) - 500 г.
  • Горбуша консервована - 3 банки
  • Вершкове масло - 180 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Розпушувач - 2 ч. л.
  • Сіль - за смаком
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Для приготування тіста потрібно: змішати в мисці приблизно 10 ст. ложок сметани, м'яке вершкове масло і 1 ч. ложку солі.

  • 02

    Додати в миску розпушувач і борошно (попередньо відсипати 2 ст. л. борошна в іншу миску). Потім замісити тісто.

  • 03

    Відкрити консервовану горбушу і злити з неї сік. Потім саму рибу розім'яти виделкою.

  • 04

    Зелень дрібно нарізати. Потім змішати її з рибою.

  • 05

    У невелику форму для випікання, змащену маслом, викласти тісто, розрівняти його і зробити невеликі бортики.

  • 06

    На тісто викласти горбушу із зеленню і слідом розрівняти її.

  • 07

    В окремій мисці збити яйця, додати решту сметану і 2 ст. л. борошна.

  • 08

    Добре перемішати і залити пиріг цією заливкою.

  • 09

    Форму поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 40-45 хвилин.