Запропонований пиріг із консервованою рибою являє собою випічку з консервованою горбушею і зеленню на швидкому домашньому тісті з заливкою зі сметани і збитих яєць і виходить дуже смачним і ситним. Готувати такий пиріг швидко, просто і зручно, що називається: на швидку руку. Замість консервованої горбуші можна використовувати й інші рибні консерви, наприклад, сайру. Приготуйте пиріг із консервованою рибою, додайте в свою колекцію улюблених рецептів цей нескладний рецептик і, без сумніву, він буде дуже затребуваний.
Для приготування тіста потрібно: змішати в мисці приблизно 10 ст. ложок сметани, м'яке вершкове масло і 1 ч. ложку солі.
Додати в миску розпушувач і борошно (попередньо відсипати 2 ст. л. борошна в іншу миску). Потім замісити тісто.
Відкрити консервовану горбушу і злити з неї сік. Потім саму рибу розім'яти виделкою.
Зелень дрібно нарізати. Потім змішати її з рибою.
У невелику форму для випікання, змащену маслом, викласти тісто, розрівняти його і зробити невеликі бортики.
На тісто викласти горбушу із зеленню і слідом розрівняти її.
В окремій мисці збити яйця, додати решту сметану і 2 ст. л. борошна.
Добре перемішати і залити пиріг цією заливкою.
Форму поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 40-45 хвилин.