Пиріг із твердим і кисломолочним сиром - нескладна в приготуванні, несолодка випічка з простими і доступними інгредієнтами. Начинка з твердого та кисломолочного сиру і кропу виходить дуже ароматною. Зелень додає свою смакову нотку сирній начинці, робить сирну начинку більш виразною. Кисломолочний сир можна замінити сиром рікота. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, легкий і ситний пиріг, що ідеально підходить як для сніданку з чашкою улюбленого чаю, так і для частування гостей або пікніка.
Твердий сир натерти на крупній тертці і змішати його з 2 сирими яйцями і кисломолочним сиром.
Додати пропущений через часниковий прес часник і дрібно нарізаний кріп, злегка посолити. Ретельно перемішати.
Приготувати тісто. Змішати 2 яйця і розм'якшене вершкове масло.
Додати 1 ч. л. солі (без верху), борошно і розпушувач.
Замісити тісто.
Форму для пирога злегка змастити вершковим маслом. Викласти тісто, формуючи бортики.
Начинку викласти на тісто, добре розрівняти.
Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.