Пиріжки до пива
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Пиріжки до пива

Серед великого різноманіття смачних виробів, які можна приготувати з листкового тіста, купленого в магазині, господинями часто випікаються пиріжки. Готуються вони з будь-якими різними начинками. Пиріжки – це страва, яка завжди піднімає настрій і дорослим, і дітям. Листкові пиріжки з салямі до пива зазвичай робляться у вигляді конвертиків, але можуть бути і у вигляді трикутників. Перед тим як ставити в духовку верх пиріжків змащують збитим жовтком, щоб не тільки був бездоганний смак, а й зовнішній вигляд. Любителі занадто солоних страв до пива в якості сиру використовують бринзу. Подають пиріжки теплими або холодними з гірчицею.

Інгредієнти

  • Салямі - 100 г.
  • Сир твердий - 100 г.
  • Помідор - 1 шт.
  • Маслини - 12 шт.
  • Тісто листкове - 400 г.
  • Яйце куряче - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Салямі, сир, помідори і маслини дрібно нарізати. Змішати всі нарізані інгредієнти в мисці, вбити яйце, перемішати.

  • 02

    Розкачати тісто в тонкий лист, розрізати на квадратики. Викласти начинку на кожен квадратик. Згорнути квадратики у вигляді конверта, кожен з чотирьох кутів защипнути в центрі.

  • 03

    Поставити деко з конвертиками в духовку, випікати до повної готовності, поки не з'явиться золотава скоринка.