Цікаво, що прототипи піци були відомі ще у стародавніх греків і римлян - страви подавалися на скибах хліба. На початку шістнадцятого століття, коли в Італію стали завозити помідори, в Неаполі з'явився прообраз сучасної італійської піци. Сьогодні піцу люблять у багатьох країнах. Змінюються люди, змінюється світ навколо нас, видозмінюються начинки для піци - але кругла корж, томати та розплавлений сир залишаються незмінні. Пропонуємо вам приготувати наш варіант піци з креветками і цукіні. Всього двадцять хвилин - і справжня домашня піца випромінює божественний аромат на вашому столі. Ніжний цукіні надає нашому виробу соковитість і присмак літа, креветки - пікантність і екстравагантність, а поєднання часнику і перцю чилі привносить гостроту смаку, аромат і характер. Приємного апетиту!
На основу нанести томатну пасту.
Цукіні нарізати тоненькими шматочками і полити лимонним соком і оливковою олією, посолити і поперчити.
У сковороді змішати креветки, часник, чилі і обсмажити до напівготовності креветок..
На основу для піци викласти моцарелу, нарізану на шматочки. Наверх викласти шар цукіні і креветок.
Випікати 10 хвилин до золотавої скоринки (основи).