Піца на сковороді
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Піца на сковороді

Піца по достоїнству вважається одним з найбільш популярних і улюблених страв світу. Дійсно, як же встояти перед свіжоспеченим ароматним коржем з щедрою соковитою начинкою? Якщо Ви належите до числа фанатів традиційної італійської випічки, тоді Вам сюди. Пропонуємо спробувати швидку і просту, але від цього не менш смачну і апетитну піцу, приготовлену на сковороді. Як мовиться, паличка-виручалочка для сучасної господині на всі випадки життя. Сімейний обід, вечірка або «якщо гості на порозі». А готується ця піца і справді десять хвилин. У даному рецепті розкривається один із вдалих варіантів начинки. Ви ж можете експериментувати, повністю довірившись своєму смаку і фантазії.

Інгредієнти

  • Сметана - 100 г
  • Куряче яйце - 2 шт.
  • Ковбаса варена - 50 г
  • Ковбаса копчена - 50 г
  • Помідори - 100 г
  • Майонез - 100 г
  • Борошно пшеничне - 9 ст. л.
  • Маслини - 30 г
  • Сир - 120 г
  • Олія рослинна - 10 мл
  • Суміш італійських спецій - 10 г

Етапи приготування

  • 01

    Змішати сметану, яйця і майонез. Всипати борошно. Довести все до однорідної консистенції.

  • 02

    Тісто виходить рідке, як сметана. Його вилити на сковорідку, змащену олією, і вже зверху покласти начинку (вона може бути абсолютно будь-яка на ваш смак). Або як у даном рецепті:  помідори, ковбаса, маслини, італійські спеції. Зверху насипати тертий сир.

  • 03

    Ставимо сковороду на плиту. Відразу накриваємо кришкою. Як тільки сир розплавився - піца готова.