Влаштуйте собі солодкий бенкет у вихідні, коли вільного часу досить і хочеться побалувати себе смачненькою випічкою. У солодке меню занесіть улюблену з дитинства плюшку. Здоба закручена в сердечко зачаровує не лише смаком, але і вигадливим способом складання тіста. Перетворити тісто на романтичне серце, виявляється, нескладно, навчитися дійсно просто і цікаво. Навіть не маючи кулінарних навичок, і не будучи кондитером - приготувати плюшки не принесе труднощів. Начинкою може виступити цукор або посипка з кориці. Хочете наповнити будинок ароматом свіжоспечених рум'яних булочок і зачарувати ними рідних?!
У посудину влити склянку теплого молока. Додати дріжджі і цукор. Залишити на півгодини. Після, в ємність влити 750 мл. молока (яке залишилось), посолити, всипати 200 г. цукру і вбити пару яєць.
Маргарин розтопити і додати в суміш. Потім сметану. Перемішати. Ввести акуратно борошно, постійно помішуючи, а потім рослинну олію. Замісити тісто.
Тісто відкласти на годину. Коли воно підніметься, ще раз розім'яти його і залишити до другого підняття. Потім тісто слід розрізати на однакові шматки. Скачати у вигляді трубочки і з'єднати кінці. Розрізати уздовж, не доходячи до кінця, покласти на підготовлене деко і розгорнути. Змастити збитим яйцем і посипати великим цукром.
Випікати 20 хвилин при температурі 180ºС. Готові плюшки посипати цукром.