Корисний квас із вівса
Кількість порцій - 12
Час приготування - 144 г 30 хв

Корисний квас із вівса

Ось тут назва напою дійсно говорить сама за себе, і ніби шепоче нам, що смакові властивості квасу, менш важливі за його корисність. Але, звичайно ж, ми не можемо сказати, що він не смачний, оскільки споживання квасу в літню спеку приносить максимум задоволення. Як бачимо, цей квас не лише може втамувати спрагу, а й наповнити ваш організм поживними речовинами. Це можливо завдяки використанню головного компонента - вівса. Ця рослина містить багато крохмалю, білків та жирів. Крім того, страви з ним є надзвичайно легкими, тому широко використовуються в дієтичному харчуванні. Такі позитивні відгуки про ключовий компонент квасу виводять його на перші місця серед прохолодних напоїв, а пошановувачі здорового способу життя можуть бути впевнені, що отримають максимум користі та задоволення від його споживання.

Інгредієнти

  • Овес - 250 г.
  • Вода - 3 л.
  • Цукор - 125 г.

Етапи приготування

  • 01

    Взяти овес и добре його промити.

  • 02

    Засипати овес у місткість потрібного розміру та додати цукру.

  • 03

    Добре перемішати, залити холодною водою і, накривши марлею, залишити на три доби.

  • 04

    Потім злити всю воду, залити новою водою і знову додати цукор. Після трьох діб бродіння квас буде готовим для споживання.