Відбивні з яблуками під медом
Кількість порцій - 3
Час приготування - 45 хв

Відбивні з яблуками під медом

Любителів м'яса, справжніх гурманів дуже порадує така страва. Пікантні відбивні з яблуками в медовому соусі полонять серце будь-кого завдяки своєму ніжному смаку. Навіть свинина стане м'якою, ніби вата, і ніжною, немов хмари. Відбивні стануть відмінною святковою стравою, а також повністю наситять вас в обід. Найприємніше те, що приготувати таке ось незвичайну страву зовсім не складно і швидко. Варто всього лише додати до звичайних відбивних, які ви готуєте майже щотижня, яблуко і полити медовим соусом - і на столі красується зовсім нова страва. Саме кислота яблук і солодкість меду додає відбивним незвичайного, пікантного смаку.

Інгредієнти

  • Свинина (карбонат без кістки) - 500 г.
  • Яблука - 1-2 шт.
  • Рослинна олія - 50 мл.
  • Мед - 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо промити, обсушити серветкою, розрізати на 4 шматки поперек волокон. Відбити кухонним молотком, накривши м'ясо харчовою плівкою.

  • 02

    Розігріти на сковороді рослинну олію. Обсмажити на олії відбивні з двох боків до золотистої скоринки. Перекласти м'ясо в тарілку.

  • 03

    Яблука помити, просушити, нарізати кружечками, очистити серцевину. Обсмажити яблука з двох сторін в тій же сковороді з олією, де смажили м'ясо.

  • 04

    Кожен кружечок м'яса посолити, поперчити, покласти на шматочок яблука.

  • 05

    Перекласти відбивні з яблуками назад в сковорідку. На кожну відбивну налити по 1 ч. л. меду. Влити в сковороду 1 склянку окропу, накрити кришкою. Тушкувати хвилин 15.

  • 06

    Готові відбивні з яблуками перекласти в тарілки і полити соусом, в якому вони тушкувались.