Для тих хто любить незвичайну і гостру закуску представляємо прекрасний рецепт приготування свинячих вух. Не варто відразу відкидати цей рецепт і думати, що нічого ділового з цього не вийде. У всякому випадку потрібно спробувати. А для тих хто гидує такими продуктами теж немає нічого страшного. Адже, вуха перед приготуванням миються, мало того вони варяться у воді 2 години, а це вб'є будь-які мікроби. До речі, це є економним варіантом закуски - вуха не дуже дорогий продукт. Свинячі вуха мариновані - це насамперед смачна закуска до горілки. Особливо для тих, хто любить похрустіти свинячим хрящиком - ця закуска буде те що треба.
Спочатку потрібно вушка помити, якщо крупні, розрізати навпів. Варити в солоній воді протягом 1,5-2 годин. Охолодити. Поки вушка охолоджуються, приготувати маринад. Змішати олію, оцет, коріандр, перець, паприку, базилік, подрібнений лавровий лист та часник. Додати цукор (1 ч. л.) та сіль за смаком.
Тепер потрібно нарізати вушка на маленькі довгі смужки. Краще за все це зробити ножицями. Значно швидше та зручніше, ніж ножем. Нарізані вушка викласти в поліетиленовий пакет.
Залити маринадом. Пакет зав'язати та ретельно струснути, щоб маринад як слід розподілився. Тепер прибрати вушка на добу в прохолодне місце. Не потрібно турбуватися, якщо вушка застигнуть в пакеті, як холодець. Вони чудово "розбираються" потім.