Свинячі вуха мариновані
Кількість порцій - 3
Час приготування - 2 г 40 хв

Свинячі вуха мариновані

Для тих хто любить незвичайну і гостру закуску представляємо прекрасний рецепт приготування свинячих вух. Не варто відразу відкидати цей рецепт і думати, що нічого ділового з цього не вийде. У всякому випадку потрібно спробувати. А для тих хто гидує такими продуктами теж немає нічого страшного. Адже, вуха перед приготуванням миються, мало того вони варяться у воді 2 години, а це вб'є будь-які мікроби. До речі, це є економним варіантом закуски - вуха не дуже дорогий продукт. Свинячі вуха мариновані - це насамперед смачна закуска до горілки. Особливо для тих, хто любить похрустіти свинячим хрящиком - ця закуска буде те що треба.

Інгредієнти

  • Субпродукти (свинячі вушка) - 0,5 кг.
  • Олія - 50 мл.
  • Оцет яблучний - 50 мл.
  • Коріандр мелений - 5 г.
  • Перець чорний мелений - 3 г.
  • Паприка солодка мелена - 2 г.
  • Зубчик часнику - 2 шт.
  • Лавровый лист - 1 шт.
  • Базилік - 3 г.
  • Цукор - 5 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно вушка помити, якщо крупні, розрізати навпів. Варити в солоній воді протягом 1,5-2 годин. Охолодити. Поки вушка охолоджуються, приготувати маринад. Змішати олію, оцет, коріандр, перець, паприку, базилік, подрібнений лавровий лист та часник. Додати цукор (1 ч. л.) та сіль за смаком.

  • 02

    Тепер потрібно нарізати вушка на маленькі довгі смужки. Краще за все це зробити ножицями. Значно швидше та зручніше, ніж ножем. Нарізані вушка викласти в поліетиленовий пакет.

  • 03

    Залити маринадом. Пакет зав'язати та ретельно струснути, щоб маринад як слід розподілився. Тепер прибрати вушка на добу в прохолодне місце. Не потрібно турбуватися, якщо вушка застигнуть в пакеті, як холодець. Вони чудово "розбираються" потім.