(044) 392-8552
Свинина в томатному соусі
Кількість порцій - 5
Час приготування - 50 хв

Свинина в томатному соусі

У рейтингу по легкозасвоюваності свинина поступається тільки баранині. Крім того вона - один із самих легких в приготуванні видів м'яса. Тому свинина дуже затребувана в кулінарії і широко використовується в національних кухнях по всьому світу. Ви любите страви зі свинини і шукаєте новий рецептик для її приготування? Варіантів приготування цього виду м'яса так багато, що можна не повторюватися в приготуванні страв зі свинини дуже довго. Хіба тільки домашні попросять Вас приготувати страву, що особливо полюбилася, "на біс". Свинина в томатному соусі - ще один рецепт у Вашу колекцію страв зі свинини. Страва дуже проста, але від цього не менш смачна.

Інгредієнти

  • Філе свинини - 500 г.
  • Оливкова олія - 40 мл.
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Томатна паста - 1 ст. л.
  • Кріп - 4 гілочки
  • Цибуля - 1 шт.
  • Перець чорний мелений - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю подрібнити і підсмажити на оливковій олії.

  • 02

    Додати нарізане шматочками м'ясо, трохи води і перемішати. Тушкувати м'ясо до готовності.

  • 03

    Додати томатну пасту до м'яса і добре перемішати. Тушкувати 7 хвилин.

  • 04

    Додати до м'яса подрібнений часник, сіль, перець, кріп.

Товар додано до кошику