Свинина на грилі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Свинина на грилі

М'ясо на грилі однозначно корисніше, ніж просто смажене. Воно не просочується маслом, як під час смаження. А також м'ясо на грилі зберігає набагато більше корисних речовин, ніж просто на сковорідці. Тому представляємо вам рецепт свинини в гірчиці на грилі. Зауважимо, що свинину можна замінити будь-яким іншим м'ясом, наприклад, куркою, якщо ви любите більш пісне м'ясо. Гірчиця ж надає йому особливого смаку. Подавати його можна з якимось гарніром, овочами або салатом. Чудовий рецепт м'яса, яке можна приготувати на сімейному пікніку!

Інгредієнти

  • Свинна вирізка - 500 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Гірчиця - 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Розігріти гриль.

  • 02

    Зробити в вирізці проріз гострим ножем (не прорізайте наскрізь).Розкрити вирізку, як книгу.

  • 03

    Змастити вирізку з обох сторін гірчицею. Посипати з обох сторін сіллю і перцем.

  • 04

    Смажити на грилі по 5 хвилин з кожного боку.

  • 05

    Викласти вирізку на тарілку, накрити фольгою і дати постояти 5-10 хвилин.

  • 06

    Розрізати і подавати.