М'ясо на грилі однозначно корисніше, ніж просто смажене. Воно не просочується маслом, як під час смаження. А також м'ясо на грилі зберігає набагато більше корисних речовин, ніж просто на сковорідці. Тому представляємо вам рецепт свинини в гірчиці на грилі. Зауважимо, що свинину можна замінити будь-яким іншим м'ясом, наприклад, куркою, якщо ви любите більш пісне м'ясо. Гірчиця ж надає йому особливого смаку. Подавати його можна з якимось гарніром, овочами або салатом. Чудовий рецепт м'яса, яке можна приготувати на сімейному пікніку!
Розігріти гриль.
Зробити в вирізці проріз гострим ножем (не прорізайте наскрізь).Розкрити вирізку, як книгу.
Змастити вирізку з обох сторін гірчицею. Посипати з обох сторін сіллю і перцем.
Смажити на грилі по 5 хвилин з кожного боку.
Викласти вирізку на тарілку, накрити фольгою і дати постояти 5-10 хвилин.
Розрізати і подавати.