Stir fry - спосіб приготування в китайській кухні, який передбачає швидке обсмажування продуктів на розпеченій сковороді з використанням невеликої кількості олії. У перекладі з англійської "stirfry" означає "обсмажувати при помішуванні". Тонко нарізану поперек волокон свинину викладайте в сковороду порціями. Кожна з них обсмажується на сильному вогні за пару хвилин до появи золотистої скоринки. З овочами дійте так само: вони вийдуть хрусткими і не втратять соковитість, зберігаючи при цьому свій життєрадісний колір. Порада: на останньому етапі приготування страви не поспішайте додавати всю заливку відразу, а додавайте її порціями, щоб зрозуміти, коли буде достатньо.
Для заливки змішати крохмаль, соєвий соус і лимонний сік.
Нарізати всі продукти шматочками однакового розміру.
Швидко обсмажити протягом пари хвилин полосочки м'яса.
Окремо на соняшниковій олії смажити овочі. Вичавити через прес кілька зубчиків часнику.
Змішати обсмажені овочі і м'ясо, залити заливкою, потримати на вогні 2 хвилини.