(044) 392-8552
Свинина з яблуками
Кількість порцій - 5
Час приготування - 1 г 15 хв

Свинина з яблуками

Хоча страва ця і досить проста і всім відома, все ж якщо вона таке популярна, значить і дуже смачна. Готувати свинину - це взагалі завжди до ситної і добротної вечері. Адже це м'ясо, напевно, лідер із ситності серед інших. І проте свинина залишається дуже популярною. Щоб ви завчасно не думали, що це якась несмачна або занадто звичайна страва, завіримо вас, що свинина з яблуками дуже добре доповнюють один одного. Адже яблука надають страві певну кислинку, якої так не вистачає. Без них м'ясо буде досить сухе. А тепер ви вже можете подавати його з будь-яким гарніром навіть до звичайної або ж навпаки святкової вечері.

Інгредієнти

  • М'ясо (свиняча корейка) - 1 кг.
  • Яблуко - 4 шт.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Зубчик часнику - 5 шт.
  • Сушений розмарин - 5 г.
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Оливкова олія - 10 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно взяти м'ясо, промити його, просушити паперовим рушником, після чого натерти його сумішшю солі, перцю та оливкової олії. Потім м'ясо можна відкласти на деякий час.

  • 02

    Тепер потрібно взяти яблука, промити їх, вирізати серцевину та кожне яблуко порізати на 4 часточки. Взяти часник, почистити і дрібно порізати. Цибулю теж почистити та порізати на 4 часточки.

  • 03

    Взяти форму для запікання, змастити її олією та викласти туди свинину, а по периметру, всі інгредієнти, що залишилися: яблука, цибулю, часник. Зверху м'ясо посипати сушеним розмарином.

  • 04

    Духовку розігріти до 180°С та поставити туди свинину приблизно на годину. А взагалі, час випікання свинини залежить від її ваги з розрахунку 1 година на 1 кг. ваги. До мяса подати печені яблука.

Товар додано до кошику