Картопляний крем-суп з тофу
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Картопляний крем-суп з тофу

Звичайно, скажете ви, такий буденний картопляний суп для нас не дивина. Але наскільки ж він все таки зручна страва, особливо, коли хочеться чого-небудь гаряченького та смачного. Безумовно, використання тофу в крем-супі надасть йому певної родзинки і ви захочете скуштувати його ще не зготувавши повністю. Тофу визнаний одним з найпопулярніших продуктів Китаю та Японії, проте господині інших країн використовують його на своїх кухнях із задоволенням. Крім того, він містить велику кількість білків і часто його називають «м’ясом без кісток». Така корисність та незвичайність даного продукту не може не дивувати. В поєднанні з духмяною картопелькою та букетом запашної зелені, цей компонент робить нашу страву надзвичайно поживною та енергетично наповненою. Тому, якщо бажаєте отримати море позитивних емоцій та масу вітамінів та мінералів – ця страва саме для вас!

Інгредієнти

  • Картопля - 200 г
  • Цибуля - 20 г
  • Тофу - 100 г
  • Вершкове масло - 5 г
  • Бульйонний кубик - 20 г
  • Вода - 200 мл
  • Молоко - 100 мл
  • Суміш перців - 2 г
  • Сіль - за смаком
  • Петрушка - 10 г

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю очистити, нарізати і поставити варити. Додати дрібно нарізану цибулю

  • 02

    Додати масло, воду, кубик курячого бульйону, сіль і тушкувати 8 до 10 хвилин. Розім'яти в суп тофу.

  • 03

    Коли картопля буде м'якою, подрібнити суп у блендері, додати гарячого молока. Подавати посипавши свіжомеленим перцем і зеленню петрушку.