Картопляний салат-гарнір
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Картопляний салат-гарнір

Картопля - це взагалі універсальний продукт. З нього можна приготувати безліч страв , як тих , що йдуть як гарнір , так і самостійних . Картопля входить до складу дуже багатьох страв. А подарував світові цей чудовий продукт Колумб , який відкрив Америку , а разом з нею світ дізнався і про картоплю . Якщо всі звичні гарніри вам набридли , тоді пропонуємо вам сьогодні приготувати не зовсім звичайний гарнір з зовсім звичайних продуктів. Це гарнір з картоплі йде у вигляді салату. Такий гарнір буде добре поєднуватися з рибою , запеченою м'ясом , сосисками , а також грибами. Готується гарнір швидко і дуже легко. Приэмного аппетиту!

Інгредієнти

  • Картопля - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Оцет - 10 мл.
  • Олія рослинна - 20 мл.
  • Зелень - 30 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Яйця також відварити в підсоленій воді, очистити, нарізати скибочками.

  • 02

    Зелень помити і подрібнити. Оцет з'єднати з рослинною олією.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку, перець, сіль за смаком і перемішати салат.