Картопляний салат з яблуками і горіхами - це вишуканий салат, який подарує вам незабутнє задоволення і велику порцію вітамінів. Ніжний на смак, легкий для шлунку і корисний для всього організму він наситить вас залізом, калієм, кальцієм та іншими життєво-важливими компонентами. Так, яблуко подбає про вашу шкіру, волосся та нігті, морква підлікує очі, цибуля підвищить імунітет, а горіх поліпшить пам'ять. Якщо регулярно вживати в їжу такий салат, результат не змусить себе чекати. Готувати таку смакоту зовсім нескладно. Порадуйте своїх домочадців таким салатом і вас будуть цінувати ще більше.
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і на кілька хвилин залити окропом.
Моркву відварити до м'якості. Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати кубиками.
Яйця відварити «вкруту». Охолодити їх, очистити і натерти на тертці. Горіхи обсмажити на сухій сковороді і дрібно нарізати.
Викласти шарами картоплю, цибулю, горіхи, моркву, яйця, яблука. Кожен шар змащувати майонезом. Зверху прикрасити горіхами. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім можна подавати.