Картопляний салат із яблуками і горіхами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Картопляний салат із яблуками і горіхами

Картопляний салат з яблуками і горіхами - це вишуканий салат, який подарує вам незабутнє задоволення і велику порцію вітамінів. Ніжний на смак, легкий для шлунку і корисний для всього організму він наситить вас залізом, калієм, кальцієм та іншими життєво-важливими компонентами. Так, яблуко подбає про вашу шкіру, волосся та нігті, морква підлікує очі, цибуля підвищить імунітет, а горіх поліпшить пам'ять. Якщо регулярно вживати в їжу такий салат, результат не змусить себе чекати. Готувати таку смакоту зовсім нескладно. Порадуйте своїх домочадців таким салатом і вас будуть цінувати ще більше.

Інгредієнти

  • Картопля - 100 г.
  • Цибуля ріпчаста - 100 г.
  • Морква - 100 г.
  • Яблука - 100 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Горіхи - 50 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, подрібнити і на кілька хвилин залити окропом.

  • 02

    Моркву відварити до м'якості. Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати кубиками.

  • 03

    Яйця відварити «вкруту». Охолодити їх, очистити і натерти на тертці. Горіхи обсмажити на сухій сковороді і дрібно нарізати.

  • 04

    Викласти шарами картоплю, цибулю, горіхи, моркву, яйця, яблука. Кожен шар змащувати майонезом. Зверху прикрасити горіхами. Поставити в холодильник мінімум на 30 хвилин, а потім можна подавати.