Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом

Картопля - це чудовий овоч, який поєднується майже з усіма продуктами. Мабуть тому існує так багато різних рецептів салатів, які містять в собі картоплю. Їх існує величезна кількість, тому ви можете готувати практично кожен день нову страву і не повторюватися! Один із таких салатів ми і пропонуємо вам спробувати приготувати. У ньому картопля смачно поєдналася з цибулею і яйцями. При такій невеликій різноманітності інгредієнтів страва в результаті виходить не просто поживною, але і смачною. Головне місце, напевно, займає тут соус. Адже вершки завжди роблять страву м'якою і ніжною. А упереміш з гірчицею і бальзамічним оцтом ви отримаєте чудову заправку до салату, яка зробить страву казково смачною. Вона підніме вам настрій і порадує своїм багатим смаком.

Інгредієнти

  • Картопля - 500 г.
  • Зелень - 100 г.
  • Цибуля - 50 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Гірчиця - 20 г.
  • Вершки - 30 мл.
  • Олія оливкова - 10 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити, відварити в підсоленій воді і трохи охолодити. Потім очистити і нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.

  • 02

    Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Яйця зварити в підсоленій воді, очистити від шкаралупи і нарізати скибочками. Вершки змішати з гірчицею, оливковою олією, бальзамічним оцтом. Змішати всі інгредієнти, додати заправку, за смаком сіль і перець, обережно перемішати і подавати.