Картопляний салат з оселедцем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Картопляний салат з оселедцем

Якщо ви любите влаштовувати тематичні вечірки, якщо ваші друзі в захопленні від ваших кулінарних новинок, тоді ви за адресою. Хочете влаштувати тематичну вечірку в стилі "ми з СРСР " або щось в цьому дусі? Тоді для цього не достатньо переодягнутися і начесати високо чубок. Потрібно створювати антураж до кінця. Не забувайте про дрібниці. Навіть самий звичайний салат довершить розпочате. Тому салат з картоплі і оселедця буде в самий раз. Він відмінно створить атмосферу свята, який ви намагалися передати не тільки накритим столом, але і всім іншим. До того ж салат виходить дуже ситний і цілком зійде як закуска, так і повноцінна страва.

Інгредієнти

  • Картопля - 800 г.
  • Цибуля ріпчаста - 200 г.
  • Оселедець - 350 г.
  • Олія оливкова - 60 мл.
  • Оцет - 80 г.
  • Гірчиця - 10 г.

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, трохи охолодити картоплю, а потім очистити. Нарізати картоплю кружечками (близько 1 см завтовшки).

  • 02

    Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Філе оселедця нарізати скибочками або кубиками. Змішати оливкову олію, гірчицю і оцет. Викласти інгредієнти в салатники або порційні тарілки і полити заправкою.