Хоча цей салат всього лише з одного інгредієнта і соусу, та й готується він дуже просто і швидко, але смак у нього все-таки оригінальний. До того ж, вживати його можна як окремо, так і як гарнір до м'ясних і рибних страв. Картопля надає ситості салату. А оригінальний соус залишає незабутній смак надовго. Ви не пошкодуєте, якщо спробуєте пригостити своїх гостей таким незвичайним салатом, адже пробувати нове - це завжди добре. А особливо, якщо це стосується кулінарії.
Покласти картоплю в каструлю, залити холодною водою, додати сіль і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити, не накриваючи, поки не розм'якшиться (15-20 хвилин).
Злити воду і залишити картоплю в друшляку, щоб трохи охолола.
Розрізати картоплю на 4 частини, покласти у велику миску, посипати сіллю і полити лимонним соком, перемішати.
Змішати в іншій мисці йогурт з майонезом, кропом, кмином і цедрою, ретельно перемішати. Додати трохи солі, перемішати.
Полити картоплю соусом і перемішати.
Можна подавати салат теплим або охолодженим.