Картопляний салат з лососем
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Картопляний салат з лососем

Будь-яка страва, яка містить рибу, стає для вас безцінним подарунком природи. Закономірно, що Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати її не менше 2-3 раз на тиждень. Риба легко засвоюється, містить незамінні для нас мікроелементи, але найбільша її цінність у високому вмісті Омега-3-кислот, без яких людині просто не вижити. Лосось же, окрім усього вищепереліченого, має ще і чудовий смак, який надасть картоплі приємні смакові відтінки. І зовсім не зайвим тут виявиться і огірок, який додасть страві приємної свіжості і не підкине вам зайвих калорій.

Інгредієнти

  • Дрібна картопля - 5-7 шт
  • Слабосолений лосось - 50г
  • Маленькі мариновані огірки - 5 шт
  • Кріп - 2 гілочки
  • Сіль - за смаком
  • Оливкова олія - 2 ст.л.
  • Діжонська гірчиця - 1 ч.л.
  • Лимонний сік - 1 ч.л.

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю помити щіткою і відварити в підсоленій воді. Потім охолодити до кімнатної температури і нарізати кубиками. Якщо картопля дуже маленька, її можна залишити цілою.

  • 02

    Слабосолене філе лосося нарізати тонкими смужками, огірки - маленькими кубиками.

  • 03

    Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю із оливкової олії, гірчиці і лимонного соку. Посипати салат кропом і подавати.