Картопля з куркою і кукурудзою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 20 хв

Картопля з куркою і кукурудзою

Картопля в поєднанні з будь-яким видом м'яса - це завжди смачно і ситно. Мабуть, картопля і куряче м'ясо - одні з найбільш затребуваних у нашому раціоні продуктів, до того ж поєднання цих двох продуктів дуже гармонійне. Запечені в духовці картопля і куряче філе (попередньо обсмажене з цибулею і солодким перцем і протушковане з консервованою кукурудзою з додаванням томатної пасти) - смачна, ситна і нескладна в приготуванні страва.

Інгредієнти

  • Картопля - 8 шт.
  • Консервована кукурудза - 200 г.
  • Куряче філе - 300 г.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Солодкий перець - 1 шт.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Обсмажити куряче філе з дрібно січеним перцем і цибулею до золотистого кольору.

  • 02

    Додати томатну пасту і консервовану кукурудзу, тушкувати 10 хв.

  • 03

    Картоплю викласти у форму, посолити. Залити протушкованою масою. Запікати в духовці 40 хв. при 180°C.