Не знаєте, що приготувати на вечерю, щоб це було смачно, ситно і по-домашньому? Тоді ви можете звернутися до нашого рецепту картоплі з мисливськими ковбасками. Ця, на перший погляд дуже проста страва, насправді сильно порадує вас своїм ароматом і смаком. Нагадаємо, що саме печена картопля зберігає всі свої корисні речовини, які потрібні нашому організму, і при цьому залишається дуже смачною, із легкою скоринкою. Ковбаски роблять страву дуже ароматною, а ніжний сир відмінно доповнює всю страву. Тому не ламайте собі голову над вигадуванням нових страв, а скоріше спробуйте приготувати цю - вона вас порадує.
Картоплю нарізати кубиками, мисливську ковбаску нарізати кільцями.
Обсмажити терту моркву і томатну пасту з водою протягом 5 хвилин.
У 4 горщика викласти картоплю, мисливські ковбаски, зажарку. Посолити, поперчити, додати дрібно посічений часник. Добре перемішати. Поставити горщики в духовку на 45 хвилин при температурі 180°C, потім витягнути і додати тертий сир і дрібно порізану зелень. Поставити в духовку ще на 7 хвилин.