Картопля з мисливськими ковбасками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 10 хв

Картопля з мисливськими ковбасками

Не знаєте, що приготувати на вечерю, щоб це було смачно, ситно і по-домашньому? Тоді ви можете звернутися до нашого рецепту картоплі з мисливськими ковбасками. Ця, на перший погляд дуже проста страва, насправді сильно порадує вас своїм ароматом і смаком. Нагадаємо, що саме печена картопля зберігає всі свої корисні речовини, які потрібні нашому організму, і при цьому залишається дуже смачною, із легкою скоринкою. Ковбаски роблять страву дуже ароматною, а ніжний сир відмінно доповнює всю страву. Тому не ламайте собі голову над вигадуванням нових страв, а скоріше спробуйте приготувати цю - вона вас порадує.

Інгредієнти

  • Картопля - 1 кг.
  • Мисливські ковбаски - 600 г.
  • Морква - 2 шт.
  • Томатна паста - 4 ст. л.
  • Вода - 70 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Часник - 2 зубчика
  • Сир - 150 г.
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю нарізати кубиками, мисливську ковбаску нарізати кільцями.

  • 02

    Обсмажити терту моркву і томатну пасту з водою протягом 5 хвилин.

  • 03

    У 4 горщика викласти картоплю, мисливські ковбаски, зажарку. Посолити, поперчити, додати дрібно посічений часник. Добре перемішати. Поставити горщики в духовку на 45 хвилин при температурі 180°C, потім витягнути і додати тертий сир і дрібно порізану зелень. Поставити в духовку ще на 7 хвилин.