Паштет з квасолі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 15 хв

Паштет з квасолі

Історія паштету йде корінням в далеке минуле, за право вважатися його батьківщиною сперечаються багато країн. У Росії паштет з'явився в 18 столітті. З часом в Москві і Петербурзі стали з'являтися «паштетні», в яких продавали всілякі паштети. З середини 20 століття паштети стали вироблятися в промислових масштабах, і свою колишню вишуканість ця страва втратила. Він став не схожий на ті вишукані страви, якими на різних банкетах ласували наші предки. Переконатися в тому, яким може бути смачним і розкішним паштет дуже просто - приготуйте його своїми руками і відчуйте різницю. А ми вам у цьому допоможемо і докладно розповімо, як приготувати таку чудову страву, як паштет з квасолі.

Інгредієнти

  • Квасоля - 200 г.
  • Зубчик часнику - 4 шт.
  • Волоські горіхи - 80 г.
  • Олія - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Зелень кінзи - 10 г.
  • Хлібці з висівками - 10 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно взяти квасолю та замочити її у воді на ніч. Потім квасолю зварити до повної готовності. Пропустити через дрібну решітку м'ясорубки або блендер разом із горіхами, часником.

  • 02

    За смаком додати олію та довести гарячою водою до консистенції паштету. Посолити.

  • 03

    Дуже смачно подавати з кінзою на хлібцях з висівками.