Пряне гарбузове морозиво
Кількість порцій - 3
Час приготування - 5 хв

Пряне гарбузове морозиво

Пропонуємо вам унікальний рецепт смачного домашнього морозива з гарбуза, меду і згущеного молока. Всі продукти натуральні, що має неабияке значення, якщо у вас є маленькі ласуни. А якщо ви запропонуєте їм самим взяти участь у приготуванні ласощів - подаруєте їм масу незабутніх вражень. Готується дуже просто і швидко, за смаком не зрівняти з магазинним. Пряні спеції, вершковий смак справжнього пломбіру з легким відтінком міксу меду і згущеного молока роблять абсолютно непомітним присутність гарбузового пюре. Найсмачніший осінній десерт можна готувати тепер майже цілий рік. Готуйте і отримуйте задоволення разом з маленькими чомучками.

Інгредієнти

  • Гарбуз - 150 г.
  • Вершки 33-35% - 150 мл.
  • Згущене молоко - 150 мл.
  • Мелений імбир - 1/4 ч. л.
  • Кориця - 1/4 ч. л.
  • Мед - 1,5 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз почистити, запекти в духовці до м'якості і за допомогою блендера перетворити в пюре.

  • 02

    Вершки збити міксером протягом 3-4 хвилин, додати мед, згущене молоко, імбир, корицю і гарбузове пюре.

  • 03

    Розкласти по формочках і поставити в морозилку на 4 години.