Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою
Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою

Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою

Це рецепт приготування дуже оригінальних млинчиків. Готуються пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою всього за тридцять хвилин, але в підсумку виходить дуже смачний десерт. Фейхоа - це соковита ягода з ароматом і смаком суниці, ананаса і ківі, родом вона з Бразилії. Фейхоа має яскравий кислуватий смак з досить сильними суничними нотками, до яких додають трохи цукру. Фейхоа відмінно поєднується з м'ятою, разом вони створюють неймовірно свіжий смак. Їх поєднання буде відмінною начинкою для млинців. Додатковим соусом до таких млинців служить густий гарячий шоколад.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 125 г.
  2. 2. Яйце куряче — 2 шт.
  3. 3. Молоко — 300 мл.
  4. 4. Сіль — 0,5 ч. л.
  5. 5. Фейхоа — 400 г.
  6. 6. М'ята свіжа — 20 г.
  7. 7. Лимон — 1 шт.
  8. 8. Цукор — 2 ст. л.

Етапи готування

  1. У мисці змішати борошно, сіль і яйця, влити молоко, перемішати до однорідного стану. Поставити в прохолодне місце на 20 хвилин.

  2. Натерти лимонну цедру, фейхоа разом з цукром подрібнити в блендері, додати в чашу блендера лимонний сік, перемішати, додати також листя м'яти. Всі інгредієнти подрібнити.

  3. Дістати підготовлене тісто з прохолодного місця, поставити на вогонь сковороду з рослинною олією, розігріти, зробити млинці.

  4. Змастити млинці соусом із фейхоа, загорнути конвертиком. Зверху посипати лимонною цедрою.