Пшоняний суп із цибулею та картоплею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Пшоняний суп із цибулею та картоплею

Людині потрібно обов'язково харчуватися рідкою їжею. Як говорить прислів'я: "Один раз в добу - суп повинен бути в шлунку". Суп - це старовинна страва. Суп, як страва, виник ще в кам'яному столітті разом з появою глиняного та кам'яного посуду. Такий посуд дозволяв здійснювати процес приготування рідкої їжі. Зараз існує неймовірна кількість найрізноманітніших супів і кожен суп по-своєму хороший. Легкі і дуже ситні, прозорі і густі, гарячі і холодні, рідкі та густі крем-супи - супи бувають такими різними. Загалом для кожного випадку існує свій вид супу. Сьогодні ми вам представляємо рецепт ситного пшоняної супу з цибулею та картоплею. Такий дуже поживний суп відмінно підійде в якості основної страви на обід.

Інгредієнти

  • Пшоно - 100 г.
  • Картопля - 1 шт.
  • Шпик - 200 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У гарячій воді промити пшоно, зварити в овочевому бульйоні до напівготовності.

  • 02

    Картоплю помити, почистити, нарізати кубиками, висипати в каструлю з супом. Варити 15 хвилин.

  • 03

    Шпик нарізати шматочками, викласти разом з нарізаною цибулею на сковороду, обсмажити на рослинній олії. Додати обсмажений шпик з цибулею в суп, варити 5 хвилин. Наприкінці посолити за смаком.