Гарбузовий хліб
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г 30 хв

Гарбузовий хліб

Дуже смачний м'який хліб з яскравим помаранчевим кольором. Головне - це вибрати гарбуз з оранжевою м'якоттю і приємним смаком. Важливо, що цей хліб виходить поживним, смачним і не калорійним. А ще зі звичайного гарбузового хліба можна зробити смачну булочку. Досить додати трохи цукру, родзинки або цукати - і вуаля! Булочка готова! Такий хліб буде відмінним замінником звичайного хліба, тому, що він поживний, але при цьому не менш смачний. Гарбуз зібрав у собі дуже багато вітамінів, які сприяють зміцненню імунної системи, знімають втому і дратівливість. Замість гарбузового пюре можна додавати пюре шпинату, моркви або навіть буряків. Таким чином ви тільки урізноманітите цю чудову страву.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 500 г
  • Сода - 5 г
  • Кориця - 10 г
  • Гарбуз - 300 г
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Горіхи - 150 г
  • Сіль - за смаком
  • Масло рослинне - 250 мл

Етапи приготування

  • 01

    Змішати борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.

  • 02

    Окремо змішати яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і дроблені горіхи.

  • 03

    З'єднати обидві суміші, ретельно перемішуючи до тістоподібного стану.

  • 04

    Помістити тісто у форму для випікання і відправити в духовку, розігріту до 175°C градусів, на 45-60 хвилин.

  • 05

    Витягти готовий хліб з форми і залишити відкритим на холоді.

Товар додано до кошику