Плід гарбуза надзвичайно корисний для людського організму. Оскільки тушкований гарбуз зберігає всі свої корисні речовини, дієтологи радять готувати його саме таким чином. Гарбузовий торт - це яскравий і веселий десерт. Завдяки своєму головному компоненту страва дуже солодка. Якщо все-таки торт вийде недостатньо солодким, ви можете додати на шматочок десерту трохи меду. Така страва порадує і око, і шлунок, і підніме настрій. Пам'ятайте, що наш організм любить нас так само, як і ми любимо його . Тому подаруйте йому трохи радості, і життя ваше буде таким ж яскравим, як і шматочок гарбузового торта.
Муку просіяти, додати яйце, масло, яблучний оцет, воду. Замісити тісто, покласти в холодильник на 30 минут.
В цей час приготувати крем. Гарбуз тушити з вершками до м'якості, додати цукор і корицю, збити.
Тісто розподілити по формі тонким шаром, викласти крем. Випікати 40 хвилин на середньому вогні.