Гарбузовий торт
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Гарбузовий торт

Плід гарбуза надзвичайно корисний для людського організму. Оскільки тушкований гарбуз зберігає всі свої корисні речовини, дієтологи радять готувати його саме таким чином. Гарбузовий торт - це яскравий і веселий десерт. Завдяки своєму головному компоненту страва дуже солодка. Якщо все-таки торт вийде недостатньо солодким, ви можете додати на шматочок десерту трохи меду. Така страва порадує і око, і шлунок, і підніме настрій. Пам'ятайте, що наш організм любить нас так само, як і ми любимо його . Тому подаруйте йому трохи радості, і життя ваше буде таким ж яскравим, як і шматочок гарбузового торта.

Інгредієнти

  • Гарбуз - 1 кг.
  • Вода - 3 ст. л.
  • Вершки - 200 мл.
  • Цукор - 5 ст. л.
  • Вершкове масло - 100 г.
  • Яблучний оцет - 2 ст. л.
  • Борошно - 250 г.
  • Яйця - 1 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Муку просіяти, додати яйце, масло, яблучний оцет, воду. Замісити тісто, покласти в холодильник на 30 минут.

  • 02

    В цей час приготувати крем. Гарбуз тушити з вершками до м'якості, додати цукор і корицю, збити.

  • 03

    Тісто розподілити по формі тонким шаром, викласти крем. Випікати 40 хвилин на середньому вогні.