Оладки популярні, напевно, у всіх країнах світу. І це не просто так, адже таку нескладну страву як оладки може приготувати майже кожен, навіть той, хто на перший погляд не дуже дружить з тістом. Хорошою основою для оладок є гарбуз. Адже далеко не всі люди люблять гарбуз у чистому вигляді, а от у оладках він просто прекрасний. Тому якщо у вас, наприклад, залишився гарбуз після Хелловіна, то ось вам прекрасний рецепт, щоб його використати. При подачі полийте гарбузові оладки медом (будь-яким на ваш смак, найкраще підійде квітковий), він чудово поєднується з гарбузом. За бажанням можете подати оладки зі сметаною і / або пудрою.
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на дрібній тертці. Додати до гарбуза сіль, цукор, просіяти борошно. Добре все перемішати до однорідного стану.
Олію розігріти на сковороді. Викладати оладки ложкою на сковороду і смажити по 2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Перед подачею полити оладки медом.