Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Гарбузовий Мартіні
Гарбузовий Мартіні

Гарбузовий Мартіні

Один із найбільш улюблених напоїв жінок можна зробити в домашніх умовах. Названий коктейль на честь свого творця - Мартіні де Анна де Тоггія. Класичний варіант коктейлю робиться із рівних частин вермуту (легкої горілки) та джину. Але останнім часом вермуту додають все менше. У нашому рецепті домашнього Мартіні дуже незвичайні складові. Для коктейлю слід змішати горілку із гарбузовим пюре. Хоча на перший погляд може здатися, що це не зовсім смачно. Все ж таки не поспішайте з висновками. Спробуйте поекспериментувати і подати такий коктейль на домашній вечірці. Ваші гості будуть приємно здивовані.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Цукор — 2 ст. л.
  2. 2. Кориця — 0,5 ч. л.
  3. 3. Горілка — 6 ст. л.
  4. 4. Гарбузове пюре — 2 ст. л.
  5. 5. Мед — 2 ст. л.

Етапи готування

  1. Змішати цукор і корицю.

  2. Опустити охолоджений келих краями вниз і добре прокрутити в суміші цукру і кориці - вийде смужка.

  3. У шейкері з льодом струснути горілку, гарбузове пюре з медом і процідити в підготовлений келих для мартіні.