Гарбузово-цибулевий суп
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Гарбузово-цибулевий суп

Супи бувають дуже різноманітними. Інтернет рясніє різними рецептами супів. Іноді хочеться приготувати не зовсім буденний суп, а якийсь незвичайний. Сьогодні ми маємо честь вам представити відмінний варіант такого бажання з'їсти щось незвичайне. Коли настає пора гарбуза меж фантазії не існує. Скільки страв можна приготувати з цього неймовірно корисного чудо-овочу. І ось сьогодні у вас є можливість приготувати дуже смачний гарбузово-цибулевий суп. Такий суп не може не сподобатися. Він пікантний на смак і швидко готується. Всього за сорок хвилин у вас буде тарілка вогненно-помаранчевого супу на столі. Перед подачею в кожну тарілку потрібно додати розмарин.

Інгредієнти

  • Цибуля-порей - 2 шт.
  • Стебло селери - 2 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Гарбуз - 1 шт.
  • Курячий бульйон - 6 чашок
  • Розмарин - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Оливкову олію нагріти у великій каструлі на середньому вогні. Додати нарізану цибулю-порей, стебла селери і подрібнений часник. Готувати протягом 5 хвилин.

  • 02

    Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю до овочів, влити курячий бульйон і готувати все разом протягом 25 хвилин.

  • 03

    Суп посолити і поперчити.

  • 04

    Суп збити в блендері до однорідної маси.