Гарбузові млинці з корицею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Гарбузові млинці з корицею

Інгредієнти

  • Гарбуз - 400 г
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Борошно пшеничне - 170 г
  • Молоко - 100 мл
  • Кориця мелена - 5 г
  • Розпушувач - 3 г
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - 50 г
  • Пудра цукрова - за смаком
  • Ванілін - 3 г
  • Рослинна олія - 20 мл

Етапи приготування

  • 01

    Трохи збити міксером (на низькій швидкості) або вінчиком молоко, яйця, борошно, цукор. Додати туди корицю, ванілін, сіль, перець і розпушувач і довести до однорідної маси. Гарбуз помити, видалити тверду шкірку.

  • 02

    М'якоть гарбуза натерти на дрібній тертці, додати в тісто й усе разом подрібнити в блендері до стану ніжного пюре. На сковорідці розігріти олію. Викладати оладки столовою ложкою на сковорідку і смажити по хвилині з кожного боку до золотистого кольору.

  • 03

    Готові оладки посипати цукровою пудрою. Подавати гарячими. Можна подавати разом з медом, сиропом або сметаною (за бажанням).