Гарбузово-рисовий пудинг
Кількість порцій - 8
Час приготування - 35 хв

Гарбузово-рисовий пудинг

Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування десерту - гарбузово-рисового пудингу. Такий десерт дуже добре підійде до вечірнього чаю або ранкової кави. Гарбузово-рисовий пудинг - це в першу чергу вітамін С, який особливо цінний в осінній період, завдяки вмісту в пудингу апельсинового соку і гарбуза. А також вітаміни групи В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Цей вітамін допоможе позбутися прищів і зробити нігті міцними і красивими, а волосся пишним і здоровим. Наявні в гарбузі вітаміни А і Е є головною перешкодою, що не дозволяє з'явитися раннім зморшкам і передчасним ознакам старіння.

Інгредієнти

  • Рис - 450 г.
  • Молоко - 1 л.
  • Цукор - 200 г.
  • Терта цедра апельсина - 1 ч. л.
  • Апельсиновий сік - 100 г.
  • Гарбуз - 200 г.
  • Сіль - за смаков

Етапи приготування

  • 01

    Змішати рис, молоко, цукор, апельсинову цедру, апельсиновий сік і сіль.

  • 02

    Дати закипіти. Варити рис на маленькому вогні 25 хвилин, помішуючи.

  • 03

    Порізати гарбуз кубиками, відварити в окремій ємності до м'якості. Додати в рис, накрити кришкою і дати трохи постояти.