(044) 392-8552
Швидкий м'ясний пиріг
Кількість порцій - 5
Час приготування - 50 хв

Швидкий м'ясний пиріг

Хто не любить м'ясний пиріг? Ним можна нагодувати будь-кого - від мала до велика. Швидкий м'ясний пиріг легко може стати вашим найкращим другом на кухні. Адже ним ви можете, як вгамувати голод , так і замінити повністю обід. Ніжний за своєю консистенцією пиріг буде танути в роті. Ще більшої м'якості і ніжності пирогу подарує сир. А от гриби зроблять страву ще більш ситною. При бажанні ви можете додати в неї трохи зелені, що зробить пиріг більш барвистим і цікавим. Приготувати його легко, з цим впорається навіть починаюча господиня. Не бійтеся пробувати щось новеньке. Адже кулінарія - це теж мистецтво, а не просто повсякденний, банальний обов'язок.

Інгредієнти

  • Борошно - 250 г.
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сметана - 3 ст. л.
  • Яйця - 3 шт.
  • Сир - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Сода - 0,5 ч. л.
  • М'ясо (перемелене) - 250 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Гриби печериці - 200 г.
  • Масло рослинне - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Для приготування тіста збити яйця в міксері. Натерти в отриману масу сир на крупній терці.

  • 02

    Додати просіяне борошно, сметану і майонез.

  • 03

    Погасити соду.

  • 04

    Обсмажити цибулю на сковороді.

  • 05

    Додати до цибулі гриби. Обсмажити.

  • 06

    До грибів і цибулі додати перемелене м'ясо і смажити протягом 7 хвилин на середньому вогні. Посолити.

  • 07

    Деко змастити олією. Вилити у форму 2/3 тіста.

  • 08

    Зверху викласти приготовлені на сковороді гриби, цибулю і м'ясо.

  • 09

    Зверху залити nістом, що залишилося.

  • 10

    Випікати пиріг при 200°C протягом 30 хвилин.

Товар додано до кошику