Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Кролик у червоному вині
Кролик у червоному вині

Кролик у червоному вині

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним, пропонуємо вам приготувати м'ясо кролика у вині по нашому чудовому рецепту. М'ясо виходить ніжне, м'яке, воно тане в роті. Червоне вино в поєднанні з прянощами надає страві незвичайний пікантний смак і запашний п'янкий аромат. До того ж м'ясо кролика за своїми дієтичним властивостями належить до білих сортів м'яса і є здоровою їжею. За вітамінним і мінеральним складом кроляче м'ясо залишає далеко позаду всі інші сорти м'яса. Білка в ньому набагато більше, а жирів на порядок менше, ніж в інших видах. Сприяє виведенню шлаків та радіонуклідів з організма.Готуйте і будьте здорові!

Кількість порцій 4
Час приготування 200 хв

  1. 1. Кролик — 1 шт.
  2. 2. Оливки — 200 г.
  3. 3. Вино червоне — 200 мл.
  4. 4. Оливкова олія — 5 ст. л.
  5. 5. Лавровий лист — 6 шт.
  6. 6. Розмарин — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Заморожена смородина — 150 г.

Етапи готування

  1. Порізати кролика на порційні шматки. Лавровий лист змішати зі смородиною, розмарином і оливками.

  2. Засипати цією сумішшю м'ясо, перемішати. Поставити в холодильник маринуватися на пару годин.

  3. Після того, як кролик промаринувався, полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Дати постояти ще 10 хвилин. Смажити на сковороді до рум'яної скоринки.

  4. Залити червоним вином і тушкувати, поки не випариться рідина.