Кролик у червоному вині
Кількість порцій - 4
Час приготування - 3 г 20 хв

Кролик у червоному вині

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним, пропонуємо вам приготувати м'ясо кролика у вині по нашому чудовому рецепту. М'ясо виходить ніжне, м'яке, воно тане в роті. Червоне вино в поєднанні з прянощами надає страві незвичайний пікантний смак і запашний п'янкий аромат. До того ж м'ясо кролика за своїми дієтичним властивостями належить до білих сортів м'яса і є здоровою їжею. За вітамінним і мінеральним складом кроляче м'ясо залишає далеко позаду всі інші сорти м'яса. Білка в ньому набагато більше, а жирів на порядок менше, ніж в інших видах. Сприяє виведенню шлаків та радіонуклідів з організма.Готуйте і будьте здорові!

Інгредієнти

  • Кролик - 1 шт.
  • Оливки - 200 г.
  • Вино червоне - 200 мл.
  • Оливкова олія - 5 ст. л.
  • Лавровий лист - 6 шт.
  • Розмарин - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Заморожена смородина - 150 г.

Етапи приготування

  • 01

    Порізати кролика на порційні шматки. Лавровий лист змішати зі смородиною, розмарином і оливками.

  • 02

    Засипати цією сумішшю м'ясо, перемішати. Поставити в холодильник маринуватися на пару годин.

  • 03

    Після того, як кролик промаринувався, полити оливковою олією, посипати сіллю і перцем. Дати постояти ще 10 хвилин. Смажити на сковороді до рум'яної скоринки.

  • 04

    Залити червоним вином і тушкувати, поки не випариться рідина.