Рагу по-мексиканськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Рагу по-мексиканськи

Така страва, як рагу дуже популярна у всьому світі. Не дивлячись на те, що її батьківщиною є Франція, вона поширилася по всій Європі, а потім і по всьому світу. У кожній країні у рагу з'явилося безліч варіацій. Незважаючи ні на що воно залишається дуже популярною стравою. Сьогодні хочемо вам запрпонувати приготувати рагу в мексиканському ексклюзивному виконанні. Така повноцінна страва обов'язково задовольнить вашу сім'ю. Тут є повний набір овочів і куряче м'ясо. Тому страва не вимагає ніякого гарніру. Смак овочів виходить насичений і соковитий. Таку страву можна подавати і в якості обіду, і в якості вечері, як самостійну страву, прикрасивши попередньо зеленню і сирими овочами.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Морква - 3 шт.
  • Перець болгарський - 3 шт.
  • Помідори - 3 шт.
  • Кукурудза консервована - 350 г.
  • Квасоля червона консервована - 350 г.
  • Кориця - 0,5 ч.л.
  • Часник сушений мелений - 0,5 ч.л.
  • Паприка мелена - 0,5 ч.л.
  • Перець чилі мелений - 0,25 ч.л.

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати цибулю кільцями, обсмажити на сковороді в олії. Моркву нарізати кубиками, додати в сковороду до цибулі, перемішати.

  • 02

    Солодкий перець помити, очистити від насіння, порізати кільцями, потім ще кожне колечко на чотири частини, додати в сковороду до овочів.

  • 03

    Помідори нарізати як перець, додати в сковороду разом з кукурудзою. Додати в сковороду квасолю, сіль за смаком і спеції, перемішати.

  • 04

    Порізати філе на шматочки, додати до овочів в сковороду. Тушкувати протягом 10 хвилин.