Малина з білим ганашем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Малина з білим ганашем

Поспішаємо поділитися з Вами простим у приготуванні, але від цього не менш незвичайним рецептом малини з білим ганашем. Відчуйте себе в мініатюрній казковій майстерні по виробництву кондитерських шедеврів. Стиглі лісові ягідки дбайливо наповнюють за допомогою кулінарного мішка ніжним шоколадно-вершковим кремом. Дайте волю Вашій фантазії: замініть половину ягід малини ожиною. Малину «начиніть» ганашем з чорного шоколаду (замість 40 грам білого шоколаду використовуйте чорний), а ожину – білим. Буйство яскравих фарб і соковитих смаків. Чудова прикраса для будь-яких десертів, починаючи з морозива і мусів і закінчуючи тортиками і кексами. Можна вживати і як окремі ласощі.

Інгредієнти

  • Вершки 33-35 % - 80 мл
  • Малина - 250 г
  • Шоколад білий - 80 г

Етапи приготування

  • 01

    Довести до кипіння вершки в мікрохвильовці або на повільному вогні (не кип'ятити!).

  • 02

    Покласти в гарячі вершки білий шоколад, дати постояти пару хвилин, потім перемішати до однорідної маси.

  • 03

    Охолодити ганаш до кімнатної температури, накрити й прибрати в холодильник мінімум на 2 години (можна на ніч).

  • 04

    Дістати охолоджений ганаш з холодильника і збити міксером до м'якого стану. Покласти ганаш в кондитерський мішок з вузьким наконечником.

  • 05

    Помити ягоди малини і висушити (можна обсушити паперовими рушниками).

  • 06

    Заповнити ягоди ганашем і прибрати в холодильник.