Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку
Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку

Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку

Попереду на нас чекає низка свят, які відзначають традиційно з романтичною вечерею при свічках. Пропонуємо порадувати свою другу половинку і приготувати оригінальний і незвичайний десерт для дорослих - равіолі з ананаса в коньяку. Ніжний вишуканий смак подарує блюду поєднання ананаса, полуниці і лайма. Коньяк, в якому ми маринуємо наші фрукти, розкриє істинний характер страви і вигідно підкреслить кожну смакову ноту десерту. Не так важко буде приготувати цю страву будь-якому представникові сильної половини людства, якщо скористатися нашим рецептом. Подаруйте вашим коханим незабутню мить, адже закохані серця не підвладні ні віку, ні часу!

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Лайм — 0, 5 шт.
  2. 2. Коньяк — 6 ст. л.
  3. 3. Цукрова пудра — 3 ст. л.
  4. 4. Полуниця — 150 г.
  5. 5. Ананас — 0, 5 шт.

Етапи готування

  1. Ананас помити, очистити і нарізати на тонкі шматочки. Пласти ананаса залити коньяком.

  2. Нарізати лайм, викласти зверху ананаси і залишити маринуватися на ніч.

  3. Полуницю добре помити, дрібно нарізати і додати до неї цукрову пудру.

  4. Викласти ананаси, всередину кожного викласти начинку з полуниці і притиснути краї.