Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку
Кількість порцій - 6
Час приготування - 50 хв

Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку

Попереду на нас чекає низка свят, які відзначають традиційно з романтичною вечерею при свічках. Пропонуємо порадувати свою другу половинку і приготувати оригінальний і незвичайний десерт для дорослих - равіолі з ананаса в коньяку. Ніжний вишуканий смак подарує блюду поєднання ананаса, полуниці і лайма. Коньяк, в якому ми маринуємо наші фрукти, розкриє істинний характер страви і вигідно підкреслить кожну смакову ноту десерту. Не так важко буде приготувати цю страву будь-якому представникові сильної половини людства, якщо скористатися нашим рецептом. Подаруйте вашим коханим незабутню мить, адже закохані серця не підвладні ні віку, ні часу!

Інгредієнти

  • Лайм - 0, 5 шт.
  • Коньяк - 6 ст. л.
  • Цукрова пудра - 3 ст. л.
  • Полуниця - 150 г.
  • Ананас - 0, 5 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Ананас помити, очистити і нарізати на тонкі шматочки. Пласти ананаса залити коньяком.

  • 02

    Нарізати лайм, викласти зверху ананаси і залишити маринуватися на ніч.

  • 03

    Полуницю добре помити, дрібно нарізати і додати до неї цукрову пудру.

  • 04

    Викласти ананаси, всередину кожного викласти начинку з полуниці і притиснути краї.