Пропонуємо вашій увазі простий і до непристойності швидкий рецепт приготування традиційного англійського рибай-стейка на грилі з перцевим соусом. Всього двадцять п'ять хвилин і надзвичайно смачний, соковитий і поживний, з часниково-розмариновим ароматом і суто чоловічим характером, що надає йому суміш чорного і червоного перців, наш стейк не залишить байдужим жодного представника сильної половини людства. Народну мудрість, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок ще нікому не вдалося скасувати. Отже скористайтеся нашим рецептом і порадуйте свого коханого справжньою чоловічою їжею.
Стейк заправить сіллю і перцем. Змішати рослинну олію з часником подрібненим і розмарином.
Змастити стейк з двох сторін отриманою заправкою. Обсмажити на сковороді-гриль.
Для приготування перцевого соусу обсмажити в рослинній олії ріпчасту цибулю, додати до цибулі чорний перець, вершки, сіль, червоний перець. Перекласти соус в блендер, подрібнити до однорідної маси.
Подавати стейк із соусом, прикрасити петрушкою.