Рибний гуляш
Кількість порцій - 3
Час приготування - 1 г 30 хв

Рибний гуляш

Свій улюблений, перевірений рецепт м'ясного гуляшу, без сумніву, є у кожної господині. А ось рибний гуляш - для багатьох нова страва. Запропонований рибний гуляш - оригінальна, смачна страва, нескладна в приготуванні з цікавими інгредієнтами, що гармонійно поєднуються. У цьому рецепті пропонується використовувати філе білої риби. Білою рибою називають морську рибу з білим м'ясом. У філе білих риб високі смакові якості і досить щільна консистенція. Воно малокалорійне, поживне і, як філе будь-якої риби, корисне. Можна використовувати, наприклад, філе тріски або палтуса. Порада: уважно перевірте, щоб в рибному філе не було кісточок.

Інгредієнти

  • Олія оливкова - 1 ст. л.
  • Цибуля червона - 1 шт.
  • Перець червоний стручковий - 0,5 шт.
  • Фенхель - 0,5 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Помідори консервовані - 100 г.
  • Паста томатна - 0,5 ст. л.
  • Вино біле сухе - 100 мл.
  • Філе білої риби - 350 г.
  • Креветки тигрові - 100 г.
  • Оливки - 60 г.
  • Петрушка - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Поставити велику каструлю з товстим дном на вогонь, влити олію. Дрібно нарізати цибулю, перець нарізати тонкими смужками уздовж, подрібнити часник, нарізати фенхель маленькими шматочками. Всі ці овочі висипати в каструлю з розігрітою олією. Тушкувати 10 хвилин постійно помішуючи.

  • 02

    Влити вино, додати томатну пасту і подрібнені помідори, заправити спеціями. Довести до кипіння, зменшити вогонь, готувати протягом 15 хвилин без кришки.

  • 03

    Філе нарізати середніми шматочками, висипати в каструлю, тушкувати протягом 5 хвилин, після чого додати оливки, креветки, які попередньо необхідно очистити і заздалегідь відварити. Тушкувати ще 3 хвилини.