Рисовий коктейль
Кількість порцій - 1
Час приготування - 10 хв

Рисовий коктейль

Рисовий коктейль - чудовий напій, що має освіжаючі властивості. Рис використовується короткий. Його потрібно гарненько промити і замочувати не менше 8-ми годин. Для замочування використовується охолоджена кип'ячена або магазинна вода. Змішувати в блендері воду з рисом необхідно на найвищій швидкості протягом 5-ти хвилин. Якщо немає дрібного ситечка, процідіть коктейль через марлю і теж двічі. Рідина після цього повинна вийти однорідною, без грудочок. Коричневий цукор можна замінити медом - вийде теж дуже смачно і ще корисніше. За бажанням кількість цукру можна зменшити. У спеку додайте в приготований коктейль лід.

Інгредієнти

  • Рис - 100 г.
  • Вода - 500 мл.
  • Молоко - 100 г.
  • Коричневий цукор - 30 г.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Ванільний цукор - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Рис добре промити і замочити на ніч у воді.

  • 02

    Змішати в блендері воду з рисом. Потім, через дрібне сито пропустити коктейль двічі.

  • 03

    Додати молоко, корицю і ванільний цукор, коричневий цукор. Добре перемішати.