Рис по-індійськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Рис по-індійськи

Інгредієнти

  • Рис басматі - 1 ст.
  • Куркума - 1/4 ч.л.
  • Рослинна олія - 50 г.
  • Вода - 2 ст.
  • Перець чорний горошком - 5-9 шт.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Рис перебрати і промити під холодною водою 3-4 рази.

  • 02

    У жаровні розігріти масло, всипати куркуму, сіль і перець. Через 1-2 хвилини висипати рис і все добре перемішати, щоб кожна рисинки "скупалася" в олії.

  • 03

    Після влити воду, зменшити вогонь і накрити кришкою. Через 10-15 хвилин індійський рис буде готовий.