Рожевий сорбет із кампарі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Рожевий сорбет із кампарі

Цей смачний рожевий десерт із соку фруктів повинен привернути вашу увагу. У ньому приємно поєдналися сік апельсина і кампарі - легкий лікер. Такий десерт - це відмінний варіант для приємної романтичної вечері, який внесе нотки свіжості і трохи розслабить вас. Він буде актуальним, коли ви прийшли додому втомлені після важкого робочого дня і бажаєте приємно провести вечір в спокійній обстановці. Рожевий сорбет із кампарі складе вам чудову компанію. У будь-якому разі, такий десерт припаде до смаку вам і всім, хто його спробує. Вишуканий аромат і приємний смак роблять свою справу.

Інгредієнти

  • Апельсини - 7 шт.
  • Цукор - 80 г.
  • Кампарі - 120 мл.

Етапи приготування

  • 01

    З апельсинів вичавити сік - повинно вийти близько 350 мл. соку.

  • 02

    У 100 мл. соку додати цукор і прогріти на повільному вогні до розчинення цукру.

  • 03

    Влити решту соку і кампарі, добре перемішати, вилити в контейнер або іншу ємність для заморожування і поставити в морозильник на 2-3 години. Як тільки сорбет злегка заморозиться, перемішати його. Перемішувати сорбет кожні півгодини.

  • 04

    Для подачі викласти сорбет у склянки або креманки. Спеціальною ложкою для морозива, опустивши її в гарячу воду, можна сформувати красиві кульки.