Рублене тісто
Кількість порцій - 1
Час приготування - 50 хв

Рублене тісто

Рубане тісто, приготоване за нашим рецептом, дозволить створити вам справжній кулінарний шедевр. Ніжне, м'яке тісто має легку шаруватість. Якщо у вас з'явилося бажання підсолодити ваше життя - використовуєте будь-яку солодку начинку. Отримуєте шикарний незрівнянний на смак десерт. Такого не купите ні в одному супермаркеті. А коли виникає необхідність прокласти шлях до серця вашого коханого - використовуєте для начинки будь-який м'ясний фарш і ваш коханий у ваших ніг. Будьте готові до того, що готувати пироги з нашого тіста доведеться не один раз. Настільки соковитими ніжними і смачними вони виходять. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Борошно - 200 г.
  • Вершкове масло - 100 г.
  • Вода - 3 ст. л.
  • Сіль - 0, 25 ч. л.
  • Цукор (для солодкого тіста) - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Вершкове масло потрібно попередньо потримати в морозильній камері..

  • 02

    Борошно змішати з цукром (якщо солодке тісто) або з сіллю (якщо солене тісто) і нарізане невеликими шматочками вершкове масло. Добре порубати ножем або подрібнити в блендері.

  • 03

    Додати крижану воду і перемішати. Тісто має зліпитися в грудку.

  • 04

    Прибрати готове тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім готувати вироби.