Рулети бувають не лише солодкими, але і м'ясними. Пропонуємо приготувати рулет із яловичини і моркви. Важливо те, що використовувати необхідно тільки безкісткову яловичину і, бажано, свіжу. Закуска на кожен день і на будь-яке застілля! Єдиний мінус - доведеться повозитися з цією стравою, але у результаті отримаєте великий плюс - соковите, пряне м'ясо. М'ясний рулет вдало урізноманітить святковий стіл. Його смак набуде пікантнішого відтінку, якщо використати різні прянощі, які роблять їжу корисною. Багаті мінерально-вітамінним складом і чарівливим ароматом, вони викликають ще більший інтерес до страви. З яловичиною гармонійно поєднуються кмин, коріандр і перець. Вийде неймовірна страва.
М'ясо обмити. По центру зробити глибокий надріз уздовж волокон не доходячи до кінця. Потім вже упоперек волокон праву половину розділити на 2 частини. Розкрити м'ясо у вигляді книжки. Виконати з лівою стороною те ж саме.
Загорнути яловичину харчовою плівкою. Відбити в тонкий пласт. Перейти до моркви.
Моркву очистити, помити. Закип'ятити воду. Посолити. Опустити овоч на 4 хвилини. Дістати і промити в холодній воді.
Чисту петрушку дрібно посікти. М'ясо натерти сумішшю із солі і перцю. Викласти зверху моркву, притрусити петрушкою. Загорнути в рулет. Зв'язати його тонкою міцною ниткою.
Часник очистити і нарізати пластинами. У невеликій ємності змішати кмин, коріандр, перці та сіль. Посипати пряною сумішшю м'ясний рулет. Помістити під нитки часник (пластини) і лаврове листя.
Знову загорнути рулет харчовою плівкою. Помістити в каструлю. Варити на середньому вогні 90 хвилин. Після цього, вийняти рулет. Дати йому остигнути. Потім нарізати на порційні шматки.