Рулет із крабових паличок в лаваші
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 15 хв

Рулет із крабових паличок в лаваші

Варіантів рулету з лаваша існує багато. Вірменський тонкий лаваш, будучи за смаком абсолютно прісним, гармонійно поєднується з будь-якими начинками. В даному випадку з начинкою з яєць і крабових паличок, подрібнених і заправлених майонезом. Рулет із крабових паличок у лаваші - чудова закуска як для святкового столу, так і для пікніка. Часу на приготування такого рулету Ви витратите небагато, але перед подачею на стіл його для охолодження і просочення на 1 годину (як мінімум) потрібно поставити в холодильник.

Інгредієнти

  • Лаваш вірменський - 1 шт.
  • Крабові палички - 10 шт.
  • Яйце куряче - 5 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яйця зварити, нарізати їх і крабові палички.

  • 02

    Змішати в мисці нарізані яйця і палички, додати сіль за смаком і майонез, перемішати. Суміш повинна бути густою.

  • 03

    Змастити майонезом лаваш, викласти начинку, розподілити по всій поверхні лаваша.

  • 04

    Згорнути рулетом, прибрати в холодильник на 1 годину. При подачі дістати з холодильника і нарізати на шматочки.