Рулет із телятини
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Рулет із телятини

Рулети з телятини являють собою обсмажені рулети з попередньо відбитих ескалопів із телятини з начинкою з вареної телячої ковбаси, голландського сиру і відвареної спаржі. Ескалопи нарізають з телячої вирізки або з інших частин м'якоті обов'язково поперек волокон. У Вас повинні вийти рівні шматочки прямокутної форми товщиною не більше 1-1,5 см, а після відбивання товщина повинна стати 0,5-1 см, а розмір приблизно 12х18 см. Телячу ковбасу і голландський сир для начинки потрібно нарізати тонкими шматками. Смачні, апетитні рулети з телятини гарантовано сподобаються всім, хто любить м'ясо в різних варіантах його приготування.

Інгредієнти

  • Ескалоп із телятини - 4 шт.
  • Спаржа зелена - 8 шт.
  • Ковбаса варена теляча - 4 шт.
  • Сир голландський - 4 шт.
  • Борошно пшеничне - 2,5 ст. л.
  • Масло вершкове - 3 ст. л.
  • Вино біле сухе - 3 ст. л.
  • Олія рослинна - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Обрізати нижні кінці спаржі. Довести до кипіння воду в каструлі, опустити стебла спаржі на 3 хвилини у воду. Після чого витягнути спаржу, зберегти 3 ст. л. відвару.

  • 02

    Покласти м'ясо між двома шарами харчової плівки, відбити, форма м'яса повинна бути прямокутною. Присипати сіллю.

  • 03

    На кожен шматок м'яса викласти шматок ковбаси і сиру, додати також по 2 стебла спаржі. Згорнути рулетом, закріпити ниткою.

  • 04

    У мисці змішати борошно з сіллю і перцем, перемішати. Обваляти м'ясні рулети в цій суміші.

  • 05

    Розігріти сковороду, покласти 2 ст. л. вершкового масла і налити 1 ст. л. рослинної олії. Викласти м'ясні рулети на сковороду, обсмажувати протягом 12-15 хвилин, постійно перевертаючи.

  • 06

    У невелику каструлю влити вино, покласти вершкове масло, яке залишилося, відвар зі спаржі, який залишився, довести суміш до кипіння, при подачі залити цим соусом м'ясні рулети.