Салат "Акапулько"
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Салат "Акапулько"

Надзвичайно легкий у приготуванні салатик. І це не єдина його перевага. Цей салат, на відміну від салатів із м'ясними інгредієнтами, овочевий, легкий і дуже корисний. Переглянувши список інгредієнтів, Ви побачите тільки корисні для здоров'я продукти: квасолю, кукурудзу і солодкий перець. І ніякого майонезу: відпочиньте, нарешті, від нього! Сіль, чорний мелений перчик і гострий соус за смаком - вийде дуже оригінально. Обов'язково дайте салату настоятися. Дайте час інгредієнтам "познайомитися". Салат від цього тільки виграє. Радує око колірна палітра страви. Квасолю можна використовувати червону. У поєднанні з жовтою кукурузкой і зеленим перцем - виходить дуже життєрадісно. Одним словом: Акапулько.

Інгредієнти

  • Квасоля червона консервована - 250 г.
  • Кукурудза консервована - 250 г.
  • Солодкий перець - 2 шт.
  • Борошно - 150 г.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Оливкова олія - за смаком
  • Вода - 70 мл.
  • Будь-який гострий соус - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Промити і очистити перець. Квасолю і кукурудзу відкинути на друшляк, промити, дати стекти воді.

  • 02

    Перець нарізати невеликими кубиками. Змішати всі інгредієнти, приправити сіллю, перцем. Перемішати, дати настоятися.

  • 03

    Для коржів змішати борошно і сіль, додати воду, замісити тісто. Дати 15 хвилин настоятися.

  • 04

    Тісто розділити на чотири частини. З кожної частини розкачати тонкий корж, обсмажити на сковороді. Готовий салат подати з коржиками.